Uçak Bileti

Yaz mevsiminin en canlı ve heyecan dolu ayı Temmuz geldi! Sıcak havalar, tatil planları ve dolu dolu etkinlikler derken, Temmuz Ayı Etkinlikleri tüm enerjisiyle kapımızı çalıyor. Şehir meydanlarında rengarenk festivaller, sahillerde müzikle harmanlanmış partiler ve sanatın her köşeye yayıldığı sergiler bu ayı unutulmaz kılacak. Hadi, festival coşkusunu hissetmeye, yeni deneyimlere ve unutulmaz anılara kapı açan bu etkinliklerle dolu Temmuz ayına hep birlikte göz atalım!

Temmuz Ayı Etkinlikleri 2024

Temmuz Ayı Etkinlikleri, Türkiye’nin dört bir yanında her zevke hitap eden bir dizi unutulmaz etkinlikle dolu! Müzikten sanata, spordan gastronomiye kadar her alanda festivallerle coşku dolu bir ay bizleri bekliyor. Kimi zaman tarihi sokaklarda düzenlenen caz festivallerinde ritmin tadını çıkaracak, kimi zaman sahil kenarında düzenlenen dans partilerinde sabaha kadar eğleneceğiz. Doğanın kalbinde düzenlenen yoga kamplarında huzur bulurken, ünlü şeflerin hünerlerini sergilediği gastronomi festivallerinde damaklarımızı şenlendireceğiz. Türkiye’nin her köşesinde gerçekleşen Temmuz Ayı Etkinlikleri ile bu yaz, adrenalin dolu maceralara, kültürel keşiflere ve eşsiz anılara ev sahipliği yapacak!

Van Kültür Yolu Festivali, Doğu Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle buluşarak kültürel zenginlikleri keşfetmeye davet ediyor. Van Gölü’nün büyüleyici manzarası eşliğinde, tarihi Van Kalesi’nden Akdamar Adası’na uzanan bu festival, sanat, müzik ve tarihin harmanlandığı benzersiz bir deneyim sunuyor. Festival kapsamında düzenlenen halk dansları gösterileri, yerel müzik performansları ve el sanatları sergileri, bölgenin kültürel mirasını yaşatırken katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor. Festival kapsamında Atatürk Kültür Parkı’nda kurulacak ana sahnede, Oğuzhan Koç, Alişan, Mert Demir, Berdan Mardini, Fatma Turgut, Merve Özbey, Bengü, Cem Adrian ve Ferhat Göçer konserleri düzenlenecek.

Etkinlik Tarihleri: 29 Haziran-9 Temmuz

Mobil Uygulama

Van uçak bileti seçenekleri için web sitemizi ziyaret edin.

Temmuz Ayı Etkinlikleri Efes Opera ve Bale Festivali

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali, bu yıl yeniden tadilatı tamamlanan Efes Antik Tiyatrosu’nun büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek. Kültür şöleni, Kuğu Gölü balesi gösterisiyle başladı. Devam eden gösterilerle izleyicilere hem görsel hem de ruhsal bir sanat ziyafeti sunacak.

Etkinlik Tarihleri: 29 Haziran-13 Temmuz

İzmir uçak bileti seçenekleri için web sitemizi ziyaret edin.

Harbiye Açık Hava Konserleri

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri’nde, bu yıl da Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sanatçıları sizlerle buluşacak. İşte Temmuz ayı konserleri listesi;

1 Temmuz Zeynep Bastık
2 Temmuz Loreena McKennitt
3 Temmuz Evgeny Grinko
4 Temmuz Sefo
5 Temmuz An Epic Symphony & Pentegram
6 Temmuz Yngwie Malmsteen
7 Temmuz An Epic Symphony & Cem Adrian
8 Temmuz Gregory Porter
9 Temmuz An Epic Symphony & Gökhan Türkmen
10 Temmuz An Epic Symphony & maNga
11 Temmuz İbrahim Tatlıses
12 Temmuz Chris Isaak
13 Temmuz Teoman
14 Temmuz Ayta Sözeri – Rüya Konserleri
15 Temmuz Teoman
16 Temmuz Tan Taşçı
17 Temmuz Tan Taşçı
18 Temmuz Hadise
19 Temmuz Hadise
20 Temmuz Göksel
21 Temmuz Pink Martini
22 Temmuz Mert Demir
23 Temmuz Yasemin Sakallıoğlu – Doğru Koca Nasıl Seçilir?
24 Temmuz Karsu
25 Temmuz Aziza Mustafa Zadeh
26 Temmuz Gipsy Kings feat Tonino Baliardo
27 Temmuz Yıldız Tilbe
28 Temmuz Nilüfer
29 Temmuz Simge 
30 Temmuz Derya Bedavacı
31 Temmuz Hakan Altun

İstanbul Caz Festivali

İstanbul’un ritmi Temmuz Ayı Etkinlikleri ile bir başka güzel! İstanbul Caz Festivali, 1994 yılından bu yana İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından her yıl Temmuz ayının ilk yarısında düzenlenen ve kentin dört bir yanındaki farklı mekanlarda gerçekleştirilen bir caz şöleni. Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde, tarihi mekanlardan modern sahnelere kadar uzanan bu festivalde, cazın en seçkin isimleri büyüleyici performanslarıyla müzikseverleri mest ediyor. Festivalin büyüleyici atmosferinde, dünyaca ünlü caz sanatçıları ve yerli yetenekler, İstanbullulara ve şehre gelen misafirlere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatıyor. İstanbul Caz Festivali, müziğin kalbinde ritmi hissetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Etkinlik Tarihleri: 3 Temmuz-18 Temmuz

İstanbul uçak bileti seçenekleri için web sitemizi ziyaret edin.

Bu yıl “Taşta” başlığı altında, tarihi Taş Ocağı’nda 9 konser gerçekleşecek olan Gümüşlük Müzik Festivali, açılışını Macar kemancı Kristóf Baráti ve genç Türk piyanist Tuna Bilgin ile yapacak. Fransız piyanist Caroline Sageman, viyolonsel ustası Poyraz Baltacıgil ve piyanist Cem Esen de sahne alacak. Gümüşlük sahilinde düzenlenen “Suda” konserlerinde ise Norveçli Mats Eilertsen Trio, Çağıl Kaya Sextet, Bosna Hersek/İspanya kökenli Miron Rafajlovic, Hollandalı Tineke Postma Aria Group ve Türk gitarist Cenk Erdoğan performans sergileyecek. Festivalin son günlerinde, İtalyan piyanist Stefano Battaglia ve Türk saksafoncu Tamer Temel’in konseriyle “Suda” konserleri sona erecek. Festival, geniş müzik yelpazesiyle her yıl hem Türkiye’den hem de dünyanın farklı ülkelerinden ilgi çekici müzisyenleri ağırlıyor.

Etkinlik Tarihleri: 10 Temmuz-09 Eylül

Bodrum uçak bileti seçenekleri için web sitemizi ziyaret edin.

Türkiye’nin en köklü etkinliği olan Uluslararası Bursa Festivali, bu yıl 62. kez 5-31 Temmuz tarihleri arasında birbirinden ünlü sanatçı ve grupların katılımıyla gerçekleşecek. Festival, 5 Temmuz’da Siudy Garrido Flamenko Topluluğu ve Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın Merinos Park’ta vereceği konserle start alacak ve 31 Temmuz’da Büyük Ev Ablukada konseriyle sona erecek. Bursalılar, bu festivalde Duble Salih, Ramazan Sesler ve Gülcan Altan’ın eşsiz performanslarını dinleme fırsatı bulacak. Ayrıca, İbrahim Yazıcı şefliğinde Pera Flarmoni Orkestrası ve Şevval Sam, izleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak. Türkiye’nin en güçlü seslerinden Fatih Erkoç ve ünlü caz piyanisti Kerem Görsev de ‘Jazz Project’ projesiyle müzikseverlerle buluşacak. Bu eşsiz müzik şöleni, Bursa’nın kültür ve sanat hayatını renklendirecek.

Etkinlik Tarihleri: 5 Temmuz-31 Temmuz

Bursa otobüs bileti seçenekleri için web sitemizi ziyaret edin.

Otobüs Bileti

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here