Ucuz Denizli otobüs bileti mi arıyorsunuz? Önümüzdeki 3 aylık dönemde Adana Denizli 700 TL, Isparta Denizli 245 TL ve Bursa Denizli 500 TL.
En Ucuz Bilet Fiyatı
|
En Ucuz Ay
Şubat
|
En Popüler Otobüs Firması
|
Ucuz Denizli otobüs bileti mi arıyorsunuz? Önümüzdeki 3 aylık dönemde Adana Denizli 700 TL, Isparta Denizli 245 TL ve Bursa Denizli 500 TL.
Denizli şehirler arası otobüs iniş ve kalkış noktaları şunlardır : Tavas, Serinhisar, Sarayköy, Aliveren (Acıpayam, Denizli), Alikurt (Bozkurt, Denizli), Akköy (Pamukkale, Denizli), Acıpayam, Babadağ, Baklan, Pamukkale, Kıralan (Çivril, Denizli), Kınıkyeri (Çameli, Denizli), Karahüyük (Acıpayam, Denizli), Karabayır (Çameli, Denizli), Kale (Denizli), Kaklık (Honaz, Denizli), Işıklı (Çivril, Denizli), Honaz, Güney, Bekilli, Gümüşsu (Çivril, Denizli), Denizli, Darıveren (Acıpayam, Denizli), Çivril, Çıtak (Çivril, Denizli), Çardak (Denizli), Çameli, Çal, Buldan, Bozkurt (Denizli), Beyağaç, Gökgöl (Çivril, Denizli), Konak (Baklan, Denizli), Denizli Sarıabat Yolayrımı (Tavas, Denizli), Yassıhüyük Acıpayam Kavşağı (Acıpayam, Denizli), Gürpınar (Çivril, Denizli), Kumafşarı Yolayrımı (Acıpayam, Denizli) ve Elmalı (Çameli, Denizli)
En uygun Denizli otobüs bileti fiyatlarını yakalamak için en az 7 gün öncesinden biletini satın almanı tavsiye ediyoruz..
ayları Denizli otobüs bileti satın almak için en yüksek fiyatlı aylardır. Bu dönemde fiyatlar yılın geri kalan aylarından daha pahalıdır. En düşük otobüs bileti fiyatları bulabileceğin aylar ise: Şubat ve Ocak.
Denizli uçak bileti satın alarak daha hızlı bir şekilde Denizli şehrine ulaşabilirsin.
Ege ve Akdeniz Bölgesi arasında bulunan Denizli, ekonomi ve ticaret alanında oldukça gelişmiş bir şehir. Türkiye'de ihracat yapan şehirlerin başında gelen Denizli’nin tekstil, bakır, mermer ve doğal taş ticaretinde önemli rolleri bulunuyor.
Aynı zamanda Pamukkale travertenleri gibi doğal ve tarihi güzellikleriyle turizme katkısı oldukça fazla olan Denizli’de sayısız kültürel miras bulunuyor. Şehir, köklü geçmişinin yanı sıra doğal güzellikleri, kaplıcaları ve dünyaca ünlü Pamukkale travertenleri ile de ön planda. Toplamda 19 ilçeye sahip Denizli; Muğla, Burdur, Aydın, Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar ile komşu.
Denizli Gezilecek Yerler
Sanayi, ticaret ve turizmi ile oldukça gelişmiş şehirlerimizden biri olan Denizli’yi her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Şehirde gezilmeye ve görülmeye değer pek çok nokta mevcut.
Denizli’yi ziyaretiniz sırasında ilk önce Pamukkale Travertenlerini ziyaret etmelisiniz. UNESCO Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri, muhteşem görüntüsünün yanı sıra doğal mineralli suyu ile romatizma ve pek çok deri hastalığına çözüm oluyor.
Kleopatra Havuzu ise Pamukkale Travertenlerinin hemen yanında bulunuyor. Hem yazın hem de kışın yüzülebilen Kleopatra Havuzu, Roma’dan günümüze kadar gelen 2 bin 300 yıllık bir mirasa sahip. Kleopatra Havuzu termal şifalı sularıyla ünlü.
Pamukkale Hierapolis Arkeoloji Müzesi ise tarihe meraklı olanların sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden. Müzede; Hierapolis Antik Kenti’nde yapılan kazı çalışmaları sonucunda elde edilen buluntuların yanı sıra çevresindeki kentlerden toplanan eserler sergileniyor. Roma dönemine ait eserler ve heykellerin sergilendiği müzenin açık alanında ise, daha çok taş ve mermer eserler görücüye çıkıyor.
Denizli denince ilk akla gelen, şehrin simgesi ‘horoz’ şehrin merkezinde bulunuyor. Özellikle turistler tarafından yoğun ilgi gören heykeli fotoğraflamak isteyenlerin ilgisini çekiyor.
Tarihi Kaleiçi Çarşısı ise Denizli’nin en önemli ve en turistik yerlerinden. Denizli’nin merkezinde yer alan Tarihi Kaleiçi Çarşısı, Denizli’nin en eski yerleşim yerlerinden. Günümüzde hala önemini koruyan Tarihi Kaleiçi Çarşısı hem tarihi hem de turistik açıdan oldukça popüler.
Denizli Ufo Müzesi ise dünyada dördüncü, Türkiye’de ise ilk ufo müzesi olma özelliğine sahip. Müzede ufolarla ilgi olaylar anlatılıyor.
Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi ise 19 yüzyılın sonlarında inşa edildi. Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye geldiğinde burada bir gece konuk edilmesiyle bilinen müzede gümüş ve bafon kadın takıları, işlemeli kadın cepkenleri, el işlemeleri ile fincan zarfları, ahşap oyma hat örnekler, tüfekler, kılıçlar, yatağan palaları, tabancalar, işlemeli kadın giysileri, geleneksel el işlemeler sergileniyor.
Tekkeköy Kaplıcası ise sodalı sıcak maden suları grubunda yer alıyor. Kükürtlü suyu ile birçok turistin ilgisini çeken Tekkeköy Kaplıcaları, kaplıcalar arasında en kıymetli olanı. Birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan kaplıcalarda Roma döneminden kalma hamam, soyunma yeri ve havuz yer alıyor ve istediğiniz gibi bunlardan yararlanabiliyorsunuz.
Denizli’de daha sayamadığımız gezmeye ve görmeye değer yer var.
Denizli’ye Nasıl Gidilir?
Denizli, Ege Bölgesi’nin merkezinde, İzmir-Antalya Karayolu üzerinde, coğrafi konumu ile birçok farklı yerleşim yerini birbirine bağlayan işlek bir kavşakta konumlanıyor. Denizli’ye ulaşım için otobüs, tren ve uçak alternatifleri bulunuyor. Bu ulaşım seçenekleri arasında Denizli’ye en pratik ve aktarmasız seçenek ise Denizli otobüs bileti satın almak.
Denizli’ye ülkemizin birçok şehrinden direkt otobüs seferleri yapılıyor. Ayrıca başta İzmir-Antalya güzergahı olmak üzere birçok farklı destinasyonda sefer yapan şirket de Denizli’de mola veriyor.
Denizli Şehirlerarası Otogarı şehir merkezinde yer alıyor. Otogardan kent merkezine olan mesafe ise 600 metre. Otogara belediye otobüsü, dolmuş (minibüs), otobüs firmalarının servisleri ve taksi kullanarak ulaşabilirsiniz.
Türkiye’nin en önemli cazibe merkezlerinden biri olan bu güzel kenti keşfedebilmek için ilk adımı turna.com’da Denizli otobüs bileti aratarak atabilirsiniz.
Kasım’da aşk başkadır diye boşuna mı demişler. Bu romantik ay tam da sevdiklerinizle vakit geçirebile
Sizi tarihe, kültüre, doğaya doyuracak bir destinasyon Denizli. Kimi an bir antik kentte tarihin izini süre
Bayram yaklaşırken kurban bayramında nereye gidilir diye aratılıyor. İşte Türkiye’den bayram tatilind