Önümüzdeki 3 aylık dönemde Silifke İzmir otobüs bileti tek yön en ucuz: 700 TL.
En Ucuz Bilet Fiyatı
700,00
TL
|
En Ucuz Ay
Aralık
|
En Popüler Otobüs Firması
|
En Kısa Sefer Süresi
12 saat
30 dk
|
Önümüzdeki 3 aylık dönemde Silifke İzmir otobüs bileti tek yön en ucuz: 700 TL.
Ortalamanın altında Silifke İzmir otobüs bileti bulmak için kalkış tarihinden en az 8 gün önce rezervasyon yapman tavsiye edilir.
Silifke İzmir akşam otobüs seferleri sabah seferlerine göre %15 daha ucuzdur. (Bugünden sonraki 30 gün içinde TURNA.COM arama sonuçlarında gösterilen en düşük fiyatların ortalamasına göre hesaplandı.)
Silifke İzmir arasındaki en kısa otobüs seferi 12 saat 30 dakika sürmektedir.
Silifke şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Kapızlı (Silifke, Mersin), Yeşilovacık (Silifke, Mersin), Taşucu (Silifke, Mersin), Susanoğlu (Silifke, Mersin), Silifke ve Ovacık (Silifke, Mersin).
İzmir şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Bayındır, Basmane (Konak, İzmir), Balçova, Ayrancılar (Torbalı, İzmir), Aliağa, Beydağ, Buca, Pınarcık (Aliağa, İzmir), Özdere Otogarı (Menderes, İzmir), Ödemiş, Narlıdere, Menemen, Menderes, Konak, Kiraz, Kınık, Kemalpaşa, Karşıyaka, Bornova, Karaburun, İzmir, Güzelbahçe, Gümüldür (İzmir), Gaziemir, Foça, Efes Tarihi Kenti (Selçuk, İzmir), Çiğli, Selçuk, Ürkmez (İzmir), Torbalı, Tire, Şakran (Aliağa, İzmir), Soğukkuyu (Bayraklı, İzmir), Seferihisar, Armutlu Köprüsü (Kemalpaşa, İzmir), Sarnıç (Gaziemir, İzmir), Adnan Menderes Havaalanı (Gaziemir, İzmir), Sütçüler (Kemalpaşa, İzmir), Payamlı ve Evka 3 (İzmir).
Şehir Merkezinden Silifke Otogarı’na Ulaşım
Şehir merkezinden kısa bir mesafede yer alan Silifke Otobüs Terminali’ne ulaşım oldukça kolaydır. Merkezden yürüyerek, özel halk otobüsü, yolcu servisi, minibüs ve taksi seçeneklerinden senin için en uygun olanı tercih ederek terminale ulaşabilirsin.
Silifke’de hizmet veren otobüs firmalarının birçoğu, biletli yolcuları için Silifke ilçe merkezinden terminale ücretsiz yolcu servisi hizmeti sunmaktadır. Firmaların Silifke merkezde yer alan bilet satış ofisleri önünden sefer saatlerine göre hareket eden servisler hakkında bilgi almak için otobüs bileti satın aldığın otobüs firması ile iletişime geçebilirsin.
Mersin’in Erdemli, Taşucu gibi ilçelerinden gelen ve Silifke Devlet Hastanesi, Adalet sarayı gibi ilçe merkezindeki noktalardan geçen Silifke Otobüs Terminali’ne giden 170 numaralı özel halk otobüslerine binebilirsin. Terminale bir diğer ulaşım seçeneği ise minibüslerdir. Mersin şehir merkezinden, ilçelerinden ve Silifke merkezden minibüslere binerek Silifke Otobüs Terminali’ne kolayca ulaşabilirsin.
Silifke merkez taksi duraklarından bulunduğun noktaya taksi çağırarak terminale dilediğin saatte hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşabilirsin. Silifke merkez ile terminal arası mesafe kısa olduğu için taksi ücreti çok yüksek tutmayacaktır.
İzmir Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım
Türkiye’nin büyükşehirlerinden biri olan İzmir, ulaşım açısından oldukça gelişmiş bir şehirdir. Otobüs, raylı ulaşım, vapur, minibüs, dolmuş, taksi gibi birçok ulaşım seçeneğine sahip olan İzmir’e otobüsle seyahat edenler, şehir merkezindeki semtlere rahatlıkla ulaşım sağlayabilirler. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali Bornova’da yer alıyor. 150 bin metrekarelik alanda hizmet veren otogarda 80’e yakın şehirlerarası peron, 40’tan fazla ilçe peronu bulunuyor. İzmir’e otobüs yolculuğu sonunda Bornova’daki otogarda indikten sonra şehir merkezine gitmek için birçok ulaşım seçeneği bulunuyor.
Şehir içi ulaşımda en çok tercih edilen ulaşım aracı, otobüs firmalarının sunduğu ücretsiz şehir içi servisleridir. Bornova, Karşıyaka, Hatay - Narlıdere, Alsancak, Buca - Gaziemir semtlerine birçok otobüs firmasının ücretsiz servisi bulunuyor.
İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden merkezi ilçelere ulaşım için belediyeye ait ESHOT otobüsleri, sıkça tercih edilen ulaşım araçlarından biridir. Otogardan İzmir’in farklı semtlerine sefer düzenleyen 14 adet ESHOT otobüs hattı vardır. Bu hatlar: 54 numaralı Otogar - Kemer Aktarma Merkezi, 60 numaralı Pınarbaşı - Kemer Aktarma Merkezi, 64 numaralı Ayakkabıcılar Sitesi - Kemer Aktarma Merkezi, 117 numaralı Kavaklıdere - Kemer Aktarma Merkezi, 204 numaralı Bornova Metro - Havalimanı, 277 Otogar - Tınaztepe, 302 numaralı Otogar - Konak, 364 numaralı Gerikazanımcılar Sitesi - Halkapınar Metro, 367 numaralı Ümit Mahallesi - Kemer Aktarma Merkezi, 505 numaralı Çamkule - Bornova Metro, 555 numaralı Otogar - Halkapınar Metro, 560 numaralı Pınarbaşı - Halkapınar Metro, 565 numaralı Ayakkabıcılar Sitesi - Halkapınar Metro, 806 numaralı Kiraz - Otogar Metro hatlarıdır. ESHOT otobüslerini ve metroları kullanmak için İzmirim Kart edinmek gerekiyor. Güncel fiyatlar için İzmirim Kart web sitesini ziyaret edebilirsin.
İzmir Otogarı’ndan İzmir’in birçok yerine minibüs ve dolmuş seferleri de mevcut. Otobüslere göre daha hızlı ulaşım sağlayan dolmuş hatlarını şöyle sıralayabiliriz: Otogar - Şirinyer - Buca, Otogar - Gaziemir, Otogar - Bayraklı, Otogar - Bornova Stadyum, Otogar - Karşıyaka. İzmir Şehirlerarası Otobüs terminalinden kalkan dolmuş ve minibüslerle Halkapınar İstasyonu’na aktarma yaparak İzban ile Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşım sağlanabiliyor.
İzmir Otogarı’ndan İzmir’in gözde turizm bölgeleri olan Çeşme, Urla, Seferihisar ilçelerine birçok firmanın otobüs seferleri bulunuyor. Bu seferler, yaz aylarında tatilciler tarafından yoğun talep görüyor.
Otogar’dan İzmir şehir merkezine ve ilçelerine konforlu bir şekilde ulaşmak için taksi ve araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilir. Otogar çevresinde bulunan araç kiralama ofislerinden veya online araç kiralama uygulamalarından kolayca araç kiralanabilir.
Mersin’in Akdeniz kıyısında yer alan şirin ilçesi Silifke, Mersin’in en gözde tatil beldelerind
Türkiye, üç tarafı denizlerle çevrili konumuyla coğrafi açıdan çok şanslı bir ülke. Ülkemiz topraklarının b
Yaz ayları birçok insan için seyahat zamanı ve tatile çıkma dönemini ifade ediyor. Bütün yıl çalışan ve hay
Türkiye, tarihin, sanatın, bilimin ve yaratıcılığın eşsiz bir mozaik gibi buluştuğu müzeleriyle adeta bir s
Ege’nin incisi İzmir, sadece merkezindeki güzellikleriyle değil, çevresindeki eşsiz rotalarıyla da in
Türkiye’deki Festivaller, renkli kültürel zenginliklerin, enerjik atmosferlerin ve unutulmaz anların