Önümüzdeki 3 aylık dönemde İstanbul Mardin otobüs bileti tek yön en ucuz: 900 TL.
En Ucuz Bilet Fiyatı
900,00
TL
|
En Ucuz Ay
Kasım
|
En Popüler Otobüs Firması
|
En Kısa Sefer Süresi
16 saat
|
Önümüzdeki 3 aylık dönemde İstanbul Mardin otobüs bileti tek yön en ucuz: 900 TL.
Ortalamanın altında İstanbul Mardin otobüs bileti bulmak için kalkış tarihinden en az 4 gün önce rezervasyon yapman tavsiye edilir.
İstanbul Mardin sabah otobüs seferleri akşam seferlerine göre %7 daha ucuzdur. (Bugünden sonraki 30 gün içinde TURNA.COM arama sonuçlarında gösterilen en düşük fiyatların ortalamasına göre hesaplandı.)
İstanbul Mardin arasındaki en kısa otobüs seferi 16 saat sürmektedir.
İstanbul şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : İstanbul Havaalanı, Zeytinburnu, Yenisahra, Üsküdar, Ümraniye, Tuzla, Taksim, Şişli, Şile, Sultanbeyli, Sirkeci, İstanbul Silivri, Sefaköy, Sarıyer, Sarıgazi, Tepeüstü, Samandıra Otogarı, Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik, Beykoz, Beşiktaş, Bayrampaşa, Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Avcılar, Alibeyköy, 4.Levent, Beylikdüzü, Beyoğlu, Bostancı, Büyükçekmece, Okmeydanı, Merter, Maltepe, Küçükyalı, Küçükçekmece, Kaynarca Otogarı, Kavacık, Kartal, Kağıthane, Kadıköy, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Harem Otogarı, Güngören, Göztepe, Gaziosmanpaşa, Fatih, Eyüp, Esentepe, Esenler Otogarı, Eminönü, Ataşehir Dudullu Otogarı, Çatalca, Cevizli, İçmeler, Güzelyalı, Topkapı, Aksaray (İstanbul), 70 Evler, 42 Evler, Sancaktepe, Kurtköy, Esenyurt, Ahmediye, Mehmet Akif Mahallesi, Tavşantepe Metro İstasyonu, Şifa (Tuzla, İstanbul), Balıkyolu, Basın Ekspres, Ataşehir Ferhatpaşa Terminali, Mecidiyeköy, Harmandere, Esatpasa, Orhanlı, Yeşilpınar, Koşuyolu, Kavakpınar, Firuzköy, Çamlıca, İkitelli, Viaport Alışveriş Merkezi, Balat, Halıcıoğlu, Hadımköy, Kıraç, Uzunçayır Metrobüs Durağı, Göztepe Metro İstasyonu, Yenisahra Metro İstasyonu, Acıbadem Metro İstasyonu, Atatürk Havaalanı, Soğanlık, Küçükköy, Atışalanı, Semizkum (Silivri), İstanbul, 500 Evler ve Şirinevler.
Mardin şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Derik, Dargeçit, Estel (Midyat, Mardin), Kabala (Mardin), Mardin, Yeşilli, Yeniyol (Mardin), Şenköy (Midyat, Mardin), Savur, Ömerli, Nusaybin, Midyat, Mazıdağı, Artuklu, Beyazsu (Midyat, Mardin), Yenişehir (Artuklu, Mardin), Ortaköy (Mardin), Meydanbaşı (Mardin), Cumhuriyet Meydanı (Mardin) ve İstasyon Mahallesi (Mardin).
İstanbul Mardin uçak bileti satın alarak daha hızlı bir şekilde İstanbul Mardin arasında seyahat edebilirsin.
Şehir Merkezinden İstanbul Otogarlarına Ulaşım
Şehir Merkezinden Esenler Otogarına Ulaşım
İstanbul’un merkezi semtlerinden Esenler Otogarı’na ulaşım için çok sayıda seçenek bulunuyor. Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kadıköy, Üsküdar gibi merkezi semtlerden Esenler Otogarı’na belediye otobüsü, metro, metrobüs, Marmaray, füniküler, vapur, taksi ve araç kiralama seçenekleriyle kolayca ulaşım sağlanıyor. Şehir merkezinin bazı noktalarından Esenler Otogarı’na en hızlı ulaşım alternatifleri ise şöyle:
Kadıköy’den Esenler Otogarı’na gitmek için ilk ulaşım alternatifi şu şekilde: Pendik - Kadıköy Metrosuna binerek Ayrılık Çeşmesi durağında inerek Marmaray’a aktarma yapabilir; Marmaray’dan Yenikapı istasyonunda inerek Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosuna aktarma yaparak Esenler Otogarı Durağı’nda inebilirsin. Bir diğer yol alternatifi ise; metrobüs ile Zincirlikuyu’ya giderek buradan Gayrettepe metro istasyonuna yürüyebilir; Yenikapı metrosuna binebilirsin Yenikapı metrosundan Atatürk Havalimanı metrosuna aktarma yaparak Esenler Otogarı durağında inebilirsin.
Üsküdar’dan Esenler Otogarı’na en hızlı ulaşım alternatifi; Marmaray ile Yenikapı’ya gitmek ve Yenikapı’dan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosuna aktarma yapmaktır.
Şişliden Esenler Otogarı’na otobüsle ulaşmak için Mecidiyeköy otobüs durağından 750 numaralı Mecidiyeköy - Otogar belediye otobüsüne binebilirsin. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde Esenler Otogarı’na metro ve metrobüsle aktarmalı olarak gitmeni öneririz. Eminönü’nde isen 760 numaralı Eminönü - Otogar otobüsüyle Esenler Otogarı’na gidebilirsin.
Taksim’den Esenler Otogarı’na en kısa sürede gitmek için Hacıosman - Yenikapı metrosuna binerek Yenikapı’da inebilir, Yenikapı’dan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosuna binerek Esenler Otogarı durağında inebilirsin.
Beşiktaş’tan Esenler Otogarı’ına 280 numaralı Beşiktaş - Otogar otobüsüyle ulaşabilirsin. Beşiktaş’tan bir diğer ulaşım seçeneği; dolmuş ile Taksim’e giderek Taksim’den Yenikapı metrosuna aktarma yapabilirsin. Buradan M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı metrosuna binip Esenler Otogarı’nda inebilirsin.
Şehir Merkezinden Harem Otogarına Ulaşım
İstanbul’un merkezi semtlerinden Harem Otogarı’na toplu taşıma, taksi ve araç kiralama seçenekleriyle kolayca ulaşım sağlayabilirsin.
Harem Otogarı’na gitmek için belediye otobüsü kullanmak istiyorsan İstanbul’un birçok bölgesinden kalkan 12H, 139A, 12, 13M, 13ÜS, 16M, 16A, 139, 16F, 16U, 139, 18Y ve 320A hatlı belediye otobüslerine binebilirsin. Toplu taşıma araçlarında, minibüs ve dolmuşlar haricinde, ödeme için İstanbul Kart kullanılıyor. Satış noktalarından İstanbul Kart satın alabilirsin. Toplu taşıma ile çok fazla yolculuk yapmayacaksan tek kullanımlık “Bir Geç” veya beş kullanımlık “Beş Geç” biletlerinden de satın alabilirsin.
Eminönü’nden veya Sirkeci’den Harem Otogarı’na gitmek için Sirkeci - Harem feribotuna binebilirsin.
Şişli, Beyoğlu ve Taksim’den Harem Otogarı’na gitmek için Beşiktaş’a toplu taşıma veya taksiyle geçip Beşiktaş’tan vapurla veya motorlarla Üsküdar’a geçip, Üsküdar’dan Harem istikametine giden dolmuşlara binebilirsin. Bir diğer yöntem ise; Yenikapı - Hacıosman metrosu ile Yenikapı’ya gidip Marmaray’a aktarma yaparak Üsküdar durağında inebilirsin. Üsküdar’dan otobüs firmalarının ücretsiz servislerini de kullanabilirsin.
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Harem Otogarı’na gitmek için havalimanı servisi (Havabus) veya belediye otobüsü ile Kadıköy’e geçip Kadıköy’den Harem’e giden 12H otobüsüne binebilirsin. Kadıköy - Harem arası kısa mesafe olduğundan ulaşım için taksi de kullanabilirsin.
Harem Otogarı’na taksi ve araç kiralama seçenekleriyle de ulaşabilirsin.
Mardin Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım
2012 öncesinde otogarı olmayan tek şehir olarak bilinen Mardin’e otobüsle direkt ulaşım imkanı bulunmuyordu. Civardaki şehirlerden aktarmalı olarak gelinebilen Mardin’e otogar inşaatı 2012 yılında başladı. 2014 yılında açılması planlanan Mardin Otogarı, bazı aksaklıklar nedeniyle 2015 yılında kullanıma açıldı. Mardin Otogarı, şehir merkezinden biraz uzak bir mesafededir. Mardin Otogarı’ndan şehir merkezine ulaşım için otobüs firmalarının yolcu servisi, özel halk otobüsü, minibüs ve taksi seçenekleri mevcut.
Mardin’e sefer düzenleyen otobüs firmaları, biletli yolcuları için Mardin Otogarı’ndan şehir merkezine ücretsiz yolcu servisleri düzenliyor. Sık aralıklarla kalkan servisler, yolcuları Mardin şehir merkezindeki birçok noktaya kolayca ulaştırıyor.
Mardin Otogarı’ndan şehir merkezine ulaşmak için bir diğer alternatif ise özel halk otobüsleridir. Otogardan kalkan 1 numaralı otobüs ile şehir merkezindeki duraklara ulaşım sağlayabilirsin.
Mardin’de en yaygın ulaşım aracı minibüstür. Mardin Otogarı’ndan şehir merkezine ve Mardin’in Midyat, Nusaybin, Ömerli, Kızıltepe gibi ilçelerine gitmek için sık aralıklarla kalkan minibüslere binebilirsin.
Otogardan Mardin şehir merkezine gitmek için toplu taşıma kullanmayı tercih etmeyenler veya toplu taşıma araçlarının hizmet vermediği gece saatlerinde şehir merkezine gitmek isteyenler otogardan taksiye binerek şehir merkezine hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilir. Otogar - şehir merkezi arası mesafe biraz uzun olduğu için taksi yolculuğu maliyetli olabilir. Şehir merkezine gitmek isteyen başka yolcular ile paylaşımlı olarak taksi tutup şehir merkezine daha ekonomik bir şekilde ulaşabilirsin.
Türkiye, tarihin, sanatın, bilimin ve yaratıcılığın eşsiz bir mozaik gibi buluştuğu müzeleriyle adeta bir s
Türkiye’deki Festivaller, renkli kültürel zenginliklerin, enerjik atmosferlerin ve unutulmaz anların
Büyükada’da denize girilecek yerler keşfetmek isteyenler için adeta bir cennet sunuyor! İstanbul̵
Sonbaharın gelmesiyle birlikte doğanın renk paleti değişiyor, havanın serinliğiyle birlikte içimizde tatlı
Baharın gelişiyle birlikte doğa kendini yeniden canlandırıyor ve tarihi yerler de baharın coşkusuna ayak uy
Mardin, tarihi ve kültürel değerleri, arkeolojik ögeleri, etkileyici mimari yapıları ve şahane mutfağı ile