Önümüzdeki 3 aylık dönemde İzmir Sivas otobüs bileti tek yön en ucuz: 890 TL.
En Ucuz Bilet Fiyatı
900,00
TL
|
En Ucuz Ay
Kasım
|
En Popüler Otobüs Firması
|
En Kısa Sefer Süresi
13 saat
|
Önümüzdeki 3 aylık dönemde İzmir Sivas otobüs bileti tek yön en ucuz: 890 TL.
Ortalamanın altında İzmir Sivas otobüs bileti bulmak için kalkış tarihinden en az 4 gün önce rezervasyon yapman tavsiye edilir.
İzmir Sivas sabah otobüs seferleri akşam seferlerine göre %5 daha ucuzdur. (Bugünden sonraki 30 gün içinde TURNA.COM arama sonuçlarında gösterilen en düşük fiyatların ortalamasına göre hesaplandı.)
İzmir Sivas arasındaki en kısa otobüs seferi 13 saat sürmektedir.
İzmir şehirler arası otobüs kalkış-biniş noktaları şunlardır : Bayındır, Basmane (Konak, İzmir), Balçova, Ayrancılar (Torbalı, İzmir), Aliağa, Beydağ, Buca, Pınarcık (Aliağa, İzmir), Özdere Otogarı (Menderes, İzmir), Ödemiş, Narlıdere, Menemen, Menderes, Konak, Kiraz, Kınık, Kemalpaşa, Karşıyaka, Bornova, Karaburun, İzmir, Güzelbahçe, Gümüldür (İzmir), Gaziemir, Foça, Efes Tarihi Kenti (Selçuk, İzmir), Çiğli, Selçuk, Ürkmez (İzmir), Torbalı, Tire, Şakran (Aliağa, İzmir), Soğukkuyu (Bayraklı, İzmir), Seferihisar, Armutlu Köprüsü (Kemalpaşa, İzmir), Sarnıç (Gaziemir, İzmir), Adnan Menderes Havaalanı (Gaziemir, İzmir), Sütçüler (Kemalpaşa, İzmir), Payamlı ve Evka 3 (İzmir).
Sivas şehirler arası otobüs varış-iniş terminalleri şunlardır: Kızıldağ (İmranlı, Sivas), Akıncılar, Zara, Yıldızeli, Yeniçubuk (Gemerek, Sivas), Ulaş (Sivas), Suşehri, Sivas, Kumoğlu (Zara, Sivas), Koyulhisar, Kangal, İmranlı, Hanlı (Sivas), Hafik, Gürün, Gölova, Gemerek, Ekecik (Refahiye, Erzincan), Doğanşar, Divriği, Karakaya (Yıldızeli, Sivas), Altınyayla (Sivas), Yukarıekecik (Yıldızeli, Sivas), Şerefiye (Zara, Sivas), Çetinkaya (Kangal, Sivas), Bozkır (Zara, Sivas) ve Alacahan.
İzmir Sivas uçak bileti satın alarak daha hızlı bir şekilde İzmir Sivas arasında seyahat edebilirsin.
Şehir Merkezinden İzmir Otogarına Ulaşım
İzmir’den, Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine otobüsle ulaşım sağlanıyor. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali, şehir merkezi civarında, Bornova ilçesindir. İzmir’in birçok noktasından İzmir Otogarı’na direkt veya aktarmalı olarak birçok ulaşım seçeneği mevcuttur. Şehirlerarası seyahat edecekler için en sık kullanılan otogar ulaşım alternatifi ücretsiz otobüs firması servisleridir. İzmir’de faaliyet gösteren otobüs firmalarının birçok ilçede bilet satış noktaları bulunmaktadır. Otobüs firmaları, yolcularını bilet satış noktalarından veya merkezi duraklardan alarak ücretsiz olarak İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşımlarını sağlamaktadır.
ESHOT belediye otobüsleri ile İzmir’in birçok noktasına ve Adnan Menderes Havalimanı’na direkt olarak veya metro aktarmalı olarak kısa sürede ulaşmak mümkün. 54 numaralı Kemer Aktarma Merkezi - Otogar, 60 numaralı Kemer Aktarma Merkezi - Pınarbaşı, 64 numaralı Kemer Aktarma Merkezi Ayakkabıcılar Sitesi, 117 numaralı Kemer Aktarma Merkezi - Kavaklıdere, 204 numaralı Havalimanı - Bornova Metro -, 277 Tınaztepe - Otogar, 302 numaralı Konak. - Otogar, 364 numaralı Halkapınar Metro - Gerikazanımcılar Sitesi, 367 numaralı Kemer Aktarma Merkezi - Ümit Mahallesi, 505 numaralı Çamkule - Bornova Metro, 555 numaralı Halkapınar Metro - Otogar, 560 numaralı Pınarbaşı - Halkapınar Metro, 565 numaralı Ayakkabıcılar Sitesi - Halkapınar Metro, 806 numaralı Kiraz - Otogar Metro hatları ile İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşım sağlanabiliyor.
İzmir şehir merkezinden İzmir Şehirlerarası Terminali’ne minibüs ve dolmuş seçenekleri de bulunuyor. Minibüs ve dolmuş hatları ise şöyle: Şirinyer - Buca - Otogar, Gaziemir - Otogar, Bayraklı - Otogar, Bornova Stadyum - Otogar, Karşıyaka - Otogar. Adnan Menderes Havalimanı’ndan İzmir Otogarı’na gitmek için İzban’dan aktarma merkezlerinde inip minibüs veya dolmuş ile otogara kolayca gidilebiliyor.
Toplu taşımaya göre pahalı olan taksi ile ulaşım; İzmir Otogarı’na konforlu ve hızlı bir şekilde gitmek için tercih edilebilir. Şehir merkezindeki araç kiralama ofislerinden veya online uygulamalardan araç kiralayarak otogara rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Sivas Otogarından Şehir Merkezine Ulaşım
Sivas Otogarı’ndan 10 kilometre uzaklıktaki şehir merkezine ulaşım için birçok seçenek mevcuttur. Otobüs firmalarının yolcuları için sunduğu ücretsiz şehir içi servis hizmeti, belediye otobüsü, minibüs ve taksi alternatifleri ile otogardan Sivas şehir merkezine yaklaşık 15 dakikalık bir yolculuk ile kolayca ulaşım sağlanabilir.
Sivas Otogarı’nda faaliyet gösteren çoğu otobüs firmasının, Sivas şehir merkezine ücretsiz yolcu servisi hizmeti bulunuyor. Firmaların biletli yolcularının faydalanabildiği bu hizmet sayesinde yolcular, ekstra bir ücret ödemeden Sivas şehir merkezine kolayca ulaşım sağlayabiliyor. Sivas otobüs bileti satın aldığın otobüs firması ile iletişime geçerek şehir içi servis hizmeti ile ilgili detaylı bilgi alabilirsin.
Sivas Otogarı’ndan şehir merkezine ve Sivas’ın ilçelerine belediye otobüsü ile direkt ve şehir merkezinden aktarmalı olarak ulaşmak mümkün. Otogardan her 15 dakikada bir kalkan 332, 361, 433, 720 hatlı otobüslere binerek şehir merkezine kısa sürede ulaşabilirsin. Belediye otobüsleri, haftanın her günü, 07.00-22.15 saatleri arasında hizmet veriyor. Güncel sefer saati bilgisi için Sivas Belediyesi’nin web sitesini ziyaret edebilirsin. Belediye otobüsüne binmek için otogardaki kart satış ve işlem gişelerinden Sivas Kent Kart satın alabilirsin.
Otogardan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne otogardan kalkan ve üniversite istikametine giden belediye otobüsleriyle kısa sürede ulaşabilirsin.
Otogardan Sivas şehir merkezine gitmenin bir diğer yolu ise minibüstür. Sivas Otogarı’ndan sık aralıklarla kalkan minibüsler ile Sivas şehir merkezine, ilçelerine ve köylerine kolayca ulaşım sağlayabilirsin.
Sivas Otogarı’ndan şehir merkezine gitmek için toplu taşıma yerine taksi yolculuğunu da tercih edebilirsin. Haftanın her günü ve günün her saati hizmet veren taksiler, otogar önünden yolcu alır ve hızlı bir şekilde Sivas şehir merkezine götürür. Otogar ve şehir merkezi arasındaki mesafe çok kısa olmadığından dolayı taksimetre ücretinin fazla tutabileceğini de belirtelim.
Türkiye, tarihin, sanatın, bilimin ve yaratıcılığın eşsiz bir mozaik gibi buluştuğu müzeleriyle adeta bir s
Ege’nin incisi İzmir, sadece merkezindeki güzellikleriyle değil, çevresindeki eşsiz rotalarıyla da in
Türkiye’deki Festivaller, renkli kültürel zenginliklerin, enerjik atmosferlerin ve unutulmaz anların
Türkiye’nin zengin kültürel mirası, tarih boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmasının
Sızır Şelalesi belki adını daha önce duymadığınız ama tanıştığınıza çok memnun olacağınız bir güzellik. Alm
Canova Gölü bilinen diğer adıyla Kızılçan Gölü Sivas’ın nazar boncuğu olarak son yıllarda adını duyu